1 januari; klaar voor een nieuwe start!

Ik kan niet anders dan overweldigd zijn van alle liefde en support die ik ontvang nu mijn opname bij de Eikenboom steeds dichterbij komt. Het is hartverwarmend wat ik aan donaties heb ontvangen!

Het idee om een blog bij te houden is niet nieuw én kwam in het verleden vaak niet verder dan de intentie, maar tóch wil ik opnieuw (en met een frisse start) vanaf 1 januari 2021 mijn dagelijkse ervaringen met jullie delen.

Ik hoor mezelf al zeggen; “eerst zien, dan geloven!” én kan me heel goed voorstellen dat ik niet de enige ben die zo denkt.

Niet alléén tegenover lezers, maar vóóral tegenover mezelf, mag ik gaan bewijzen dat mijn blog dit maal verder uitgewerkt wordt dan alleen een concept;

“Leuk zo een doel op papier, maar dat ken ik ondertussen wel. Hoog tijd om mijn woorden om te gaan zetten naar daden!”

De motivatie is hoog op het moment dat ik dit schrijf, maar hoe kan ik er nu voor gaan zorgen dat dit zo blijft? Hoe ga ik voorkomen dat dit niet weer een project wordt wat ik binnen een aantal weken laat verstoffen..

Het is belangrijk om stil te staan bij het ‘hoe en waarom’; “Wat kan mij helpen? Wat is hierin mijn drijfveer?!”

  • De ontvangen donaties maken het mogelijk om tijdens mijn opname te zorgen dat Senna een dak boven haar hoofd heeft en ik de focus kan leggen op mezelf. Na alle support die ik ontvangen heb vind ik het belangrijk om te laten weten wat de donaties mogelijk hebben gemaakt.
  • Nieuw jaar, nieuwe voornemens; Eigenlijk ben ik altijd anti goede voornemens geweest (“waarom 1 januari? dat kan toch het hele jaar!”), maar dit jaar kan ik het toch niet laten schieten!
  • Het is helpend én helend om mijn woorden op papier te zetten. Ongeacht de inhoud of schrijfstijl.. Ik ben ervan overtuigd dat het goed voor me kan zijn om te uiten hoe mijn avontuur verloopt én wat dit met mij doet als persoon.
  • Er is geen reden om het niet te doen.
  • Het bijhouden van een blog helpt mij in zelfreflectie;
  • Ik kan uiteindelijk ook terug gaan kijken naar waar ik vandaan kom én wat ik heb bereikt!

Hoog tijd voor een nieuw hoofdstuk;
Op naar het nieuwe jaar..
Op naar 2021.
LET’S GO!!

lees je met me mee?

Liefs <3

Door Leavde

4 gedachten over “1 januari; klaar voor een nieuwe start!”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *